Pastor Thomas Schoolfonds

De website van het Pastor Thomas SchoolfondsWelkom op Pastorthomas.nl

Sponsors

Als hoofdsponsor voor deze website moeten wij natuurlijk het bedrijf D.C. Websoft uit Nieuwleusen  van harte bedanken. Toen de dames Lidy, Ann en Ria een aantal bedrijven bezochten voor sponsering van de Pelgrimstocht  Santiago de Compostella waarbij het doel was om voor het Pastor Thomas Schoolfonds geld bijeen te brengen om een aantal kinderen in India naar de lagere school te laten gaan. Ook bezochten zij  het bovenstaande bedrijf D.C. Websoft, Toen de directeur  dhr. Dennis Aalberts  het verhaal van de dames aanhoorde vroeg hij meteen ; Beschikt het Pastor Thomas Fonds ook over een eigen website. De dames vertelden dat dit helaas nog niet het geval was. Daarop bood hij spontaan aan om i.p.v. een financieële bijdrage te doen een website voor de Stichting te willen maken.Dit was natuurlijk een geweldig aanbod . De pelgrimstocht van de dames naar Santiago de Compostella kan nu door iedereen via de site worden gevolgd . Geweldig, maar ook geweldig fijn dat nu alle activiteiten van het Pastor Thomas Fonds gevolgd kunnen worden op deze site.

De Stichting Pastor Thomas Fonds is het bedrijf D.C. Websoft dan ook zeer erkentelijk voor deze geweldige bijdrage voor nu en in de toekomst. Nogmaals namens het bestuur Hartelijk Dank.

Tevens bedanken wij alle sponsors die ons financieel steunen , al is het bedrag klein of groot, samen kunnen wij een aantal kinderen naar school laten gaan en hen een betere toekomst geven. Nogmaals  Hartelijk dank.

 

 

.