Pastor Thomas Schoolfonds

De website van het Pastor Thomas SchoolfondsWelkom op Pastorthomas.nl

“Ontmoet elkaar eens anders ” 14 November 2014 De Fontein P.K.N. Kerk Dedemsvaart

          Ontmoet elkaar eens anders dag!

Het doel waar we ons met zijn allen voor willen inzetten is dit jaar:

Het Pastor Thomas Schoolfonds India, een fonds die kansarme kinderen helpt naar school te laten gaan.

 

De ontmoetingsdag op 14 nov. is heel sfeervol verlopen. Veel mensen zijn in de Fontein geweest om oliebollen en erwtensoep/worst op te halen. Maar ook hebben velen meegeholpen om het schilderij van een giraffe in te kleuren. De creahoek mocht ook zeker van veel belangstelling en verkoop genieten. De bakkers hebben heel serieus gejureerd. De ‘beste bakkers van 2014 in Dedemsvaart’ zijn geworden bij de jeugd; Ellis Strijker en bij de volwassenen; Marijke van Eerden.

De schilderijverloting heeft Jantje Huzen een mooi schilderij van 2 zebra’s opgeleverd.

 

De totale opbrengst van deze dag voor het Pastor Thomas Schoolfonds India heeft € 1162,46 opgebracht . Dit betekent dat Pastor Thomas weer 20 kinderen naar school kan laten gaan. Geweldig. De voedselbank mocht vele zakken oliebollen, houdbare producten, zelfgebakken cakes en vele dozen koeken van Nanning Koekbakkerij en een donatie van € 53,45 meenemen.

Een impressie van de dag is terug te vinden op www.dedemsvaartinbeeld.nl en de website van onze kerk www.pkn-dedemsvaart.nl.

U had graag willen komen, maar het is niet gelukt en u wilt toch iets bijdragen? U kunt het bedrag overmaken op rek.nr. NL13RABO0138641242 tnv. Pastor Thomasfonds o.v.v. Schoolfonds India en/of voor de Voedselbank Hardenberg: rek.nr.  NL66RABO0126330891.

 

De werkgroep ontmoet elkaar eens anders heeft een speciale bedankbrief van de stichting ontvangen:

Namens Pastor Thomas en namens alle geholpen kinderen in India hartelijk dank voor uw geweldige hulp.

De opbrengst van uw actie die wij mochten ontvangen wordt direct ingezet voor programma`s waarmee kansarme kinderen in India worden geholpen.

Wij als stichtingsbestuur van het Pastor Thomas Fonds zijn bijzonder blij dat de PKN kerk te Dedemsvaart dit jaar onze stichting heeft uitgekozen als goed doel.

Alle gulle gevers nogmaals bedankt.

Hartelijk bedankt, iedereen, die op welke wijze dan ook, meegeholpen heeft aan dit succes, namens St. Pastor Thomasfonds, Voedselbank Hardenberg, werkgroep ‘Ontmoet elkaar eens anders’.

Een foto impressie van deze dag klik op onderstaande foto !!!!

 

        oto’s  14-11-2014

Foto’s gemaakt door Klari Nanning

Workshops 2015

Vrijdag 14 november tijdens de ‘Ontmoet elkaar eens anders dag’ kon je een workshopboekje meenemen. Misschien heb je dit gemist, daarom willen we via de Samenspraak deze workshops onder jullie aandacht brengen. We zijn er